|
Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Har tro på forbedring
|
![]() Kransekake - oppbevaringJeg har bakt en kransekake (eller tårnkake som jeg sier) for en dame på jobben. Jeg bakte den i påska og monterte den i går - den skal serveres nå i helga. Den er enn så lenge pakket inn i cellofan - ut over det ferdig pyntet og fikset.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Kransekake - oppbevaringJo, fryser og brødskalk har jeg hørt - men i og med at den skal brukes allerede om tre dager OG har vært fryst tidligere er jeg litt usikker....
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fjellpiper
|
![]() Sv: Kransekake - oppbevaringHvis du har en kald matbod tror jeg det er beste sted for den. Ellers kjøleskap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
på slep
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 11.189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kransekake - oppbevaring
Jeg har hørt samme trikset, men for at den skal bli seig. Man ønsker da seig kransekake?
__________________
S.E.& O. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superduperaktiv
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 519
![]() ![]() |
![]() Sv: Kransekake - oppbevaringPlastpose. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|