Hjelp meg! Hvilke mengder av hver ting til koldtbord/tapas?
Huff, jeg er utslitt før jeg har begynt og skal ha 18 stykker til koldtbord på lørdag. To små barn og et halvstort, resten voksne. Kan dere hjelpe meg litt med selskapsplanleggingen?
Hvor mye må jeg beregne av hver ting når jeg planlegger disse rettene:
Kjøttboller i tomatsaus
Kyllingsalat med asparges, bacon, krutonger og grønnsaker
Potetsalat med amadinepoteter, rødløk, persille, olje og eddik
Diverse spekeskinker
Eggerøre
Tomatsalsa med avocado og uten avocado
Et eller annet brødgreier, helst ferdigkjøpt
Rømmedressing eller tzatziki eller noe sånt
Et par oster
Jeg skal kjøpe et par glass med oliven og fetaost og ferdig aioli.
Forslag til noe som er veldig enkelt og kjapt. Jeg får dårlig tid og skal lage bløtkake i tillegg til all maten. Jeg får nok noe hjelp og har outsourcet to kaker. Mulig jeg kan outsource noe av maten også.
Gleder meg til alt dette er over søndag kveld. :trøtt:
__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09)
Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og
Freedom's just another word for nothing left to lose
|