|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Diverse spørsmål om pinnekjøttIdag skal vi lage pinnekjøtt for første gang
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Diverse spørsmål om pinnekjøttÅ, så bra! Har ikke nok søtpotet til det, men da tenker jeg jeg tilsetter det jeg har ihvertfall
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
passe nerd
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 5.572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Diverse spørsmål om pinnekjøttSelve kjøttet skal ikke koke nedi vann, det skal dampe oppå vann. Type legge rist eller bjørkepinner nederst i kjelen og så fylle vann til toppen av rist/pinner. Kjøtt på toppen av dette, lokk på. Dampes til kjøttet løsner fra beina. Bedre å beregne lengre enn kortere tid. Husk å etterfylle med vann om nødvendig.
__________________
4 barn i hjertet, 2 av de her med oss: gutt og jente 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Diverse spørsmål om pinnekjøttTakker og bukker
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 4.834
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Diverse spørsmål om pinnekjøttMin erfaring er at vi gjerne beregner minst 3 timer når vi damper pinnekjøtt, gjerne litt lenger tid også. Men vi lager som regel av 2 pakker så da er det jo snakk om store porsjoner. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|