Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 02-03-13, 17:07   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Jeg antar svaret er 2-3 dager?

Jeg har laget bacalao til en gjeng som ikke ville ha. Men ok, jeg spurte dem ikke heller.

Vi får ikke spist det selv, og vi reiser bort i morgen. Mandag da?

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 17:12   #2
safran
frakoblet
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.403
Blogginnlegg: 18
safran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Jeg ville sagt inntil 5 dager. Det er jo klippfisk oppi, og den er jo holdbar i evigheter - i alle fall før den vannes ut.

__________________
In vino veritas
safran er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 17:19   #3
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Opprinnelig lagt inn av safran, her.

Jeg ville sagt inntil 5 dager. Det er jo klippfisk oppi, og den er jo holdbar i evigheter - i alle fall før den vannes ut.

Nei, jeg laget Thomas Giertsen-varianten. Med lettsaltet torsk.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 17:23   #4
safran
frakoblet
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.403
Blogginnlegg: 18
safran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Du kan i alle fall spise den mandag, sikkert helt til onsdag også. Kjøl den kjapt den og ha den kaldt helt til den skal spises. Når den da blir varmet nok opp, så er det ikke noe problem å spise den.

__________________
In vino veritas
safran er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 17:25   #5
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Opprinnelig lagt inn av safran, her.

Du kan i alle fall spise den mandag, sikkert helt til onsdag også. Kjøl den kjapt den og ha den kaldt helt til den skal spises. Når den da blir varmet nok opp, så er det ikke noe problem å spise den.

Enig, men jeg tenker i grunnen mest på fisken. Blir den ikke fort tørr og ekkel av å bli varmebehandlet på ny? Overkokt torsk er jo som viskelær..

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 17:30   #6
Fakse
Nysgjerrig
 
Fakse sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
Fakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt likt
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Kok den opp, legg på lokk når det koker, og ikke rør oppi med redskaper eller annet som kan ta med seg bakterier etterpå. Kjøl raskt ned (veranda?) så kan sen stå i alle fall fire-fem dager. Tomater er jo fulle av syre og antioksydanter, så det hjelper godt på holdbarjeten.

Fakse er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 18:06   #7
safran
frakoblet
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.403
Blogginnlegg: 18
safran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme omsafran har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.

Enig, men jeg tenker i grunnen mest på fisken. Blir den ikke fort tørr og ekkel av å bli varmebehandlet på ny? Overkokt torsk er jo som viskelær..

Det har du jo rett i. Mmmm - viskelær!

__________________
In vino veritas
safran er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-03-13, 21:59   #8
millact
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.754
millact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtidmillact har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Hvor lenge kan jeg la bacalao stå kaldt?

Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.

Jeg antar svaret er 2-3 dager?

Jeg har laget bacalao til en gjeng som ikke ville ha. Men ok, jeg spurte dem ikke heller.

Vi får ikke spist det selv, og vi reiser bort i morgen. Mandag da?

Jeg kommer svært gjerne på besøk altså! Bacalao er jo så godt!

__________________
05 og 08
millact er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:08.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no