|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jul 2012
Innlegg: 1.752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() EggerøreJeg skal lage eggerøre til kurvfest i dag, hvordan blir den best etter frakt? Er det lurt å kjøle den ned raskt etter å ha laget den, eller er det bedre å holde den varm? Det går kanskje en time fra den lages til den skal spises. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Epikur
|
![]() Sv: EggerøreLag den ganske så myk, i alle fall. Det tristeste som finnes er en hard, nesten grønnlig, eggerøre. Du vil nok klare å holde den lun om du har den i en ildfast form dekket med folie. Du bør nok avslutte stekingen litt før du synes den er ferdig, for den vil jo "steke videre" i formen.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|