|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Salma-laksEr det sånn som kan etast rå? Halvrå? Eg såg ei oppskrift på Jenny Skavlan sin blogg i dag som såg sykt god ut, og der skreiv ho at ho hadde steikt han, men inni var han litt rå. Dette håpar eg nokon kan fortelle meg meir om...
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laksJa, det kan du. Helt fullstendig uten å varmebehandle den. Det gjelder forøvrig også annen laks, men den må du fryse og tine først. Det meste av fisk kan spises helt rå. Men den må være fullstendig fersk, og det er det kun Salma og noen få andre som garanterer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laksMen er han god gjennomsteikt? Eller halvsteikt?
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Endelig mamma
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laks
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laks
Hva mener du? Om den smaker godt? Ja, absolutt. Fisk som varmebehandles får jo nødvendigvis en annen struktur på kjøttet enn når den er rå, så det er jo et spørsmål om smak og behag. Det er vanskelig for meg, som liker nesten all mat, å si om det er godt eller ikke, det er jo høyst subjektivt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Mar 2008
Innlegg: 52.526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laksJa, det kan du.
__________________
05 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Re: Sv: Salma-laks
ALL laks er bedre halvstekt enn gjennomstekt, omtrent som medium biff.
__________________
Småen 2010, Knøttet 2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Re: Sv: Salma-laks
Jepp. Men det går an å steke den hakket mer enn Jenny Skavlan, altså. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laksHaha, tok en god stund før jeg tog an. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Salma-laks
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|