|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier...Vi langtidssteker kalkunen og den har nå stått i drøye 10 timer. Kjernetemperatur er rett under 50 grader, og jeg har nå gått over til varmluft samt økt temperaturen litt slik at det går litt fortere fremover. Men altså, jeg blir litt bekymret med tanke på at den lenge har ligget på en temperatur som ikke er spesielt gunstig for utvikling av bakterier... Eller jeg jeg helt teit nå? #ønsketsvar
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier...Mannen svarer: I 50 grader vokser ikke bakteriene, det er det viktigste. Når du i tillegg har høyere temperatur i slutten så går det helt bra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier...Takker, Pelen
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|