Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 02-03-19, 22:35   #1
Timar
Klar
 
Timar sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Sentralt
Innlegg: 10.769
Blogginnlegg: 56
Timar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt avTimar har mye å være stolt av
Standard

Haster: Kake med fondant, hvordan oppbevare til i morgen?

Sjokoladekake med smørkrem/ostekrem og og fondant, hvor gjør jeg av den de neste 18 timene?

Kjøleskap? Med kakelokk eller plast rundt?

Eller på benken? Med lokk? Eller pakket tett i plast?


Jeg har spurt google, men google ser ikke ut til å være enig med seg selv.

Timar er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no