|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hva bør jeg ha i marsipankaken?Ok, den pyntes med fondant da, men sukkerbrød så mer klassisk marsipankake.
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fortynnet
|
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Bringebærkrem er veldig godt, gjerne kombinert med vaniljekrem og valnøtter. (Hvis en kan ha nøtter). Godt med noe som ikke er mykt, så hakket sjokolade går også an. Syns også friske jordbær er bra. Det som ikke funker for meg er banan og søtt ferdigkjøpt syltetøy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?
Som i hele bringebær? Frosne eller friske?
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?
Tips til bringebærkrem eller er det liksom akkurat som moltekrem - bær vendt i krem? :måinnmeddessertskje:
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fortynnet
|
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?
Høres deilig ut!
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glad i frukt
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 907
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Jeg synes hakkede valnøtter er godt blandet i kremen.
__________________
tvillingbror og tvillingsøster - 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Å smøre snittflaten på bunnen med syltetøy gir litt ekstra sting til smaken.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Takk for tips! Ja, ulike teksturer er jeg enig i er fint. Da tror jeg jeg skal vurdere å ikke blande vaniljekrem og krem. Tror jeg kanskje har gjort det litt fordi vaniljekremen er litt tung å jobbe med også.
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
på slep
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 11.190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Jeg liker godt ett lag vaniljekrem, gjerne blandet med krem, og ett lag med bringebær. Bringebærene blander jeg med krem.
__________________
S.E.& O. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Licence to thrill
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Enig med Nextlife i at det er godt med syltetøy på snittflaten. Foretrekker syltetøy med minimum 60 % bær. Noras «hjemmelagde» er godt. Bruker lite dynking av bunnen når jeg har syltetøy. Men sukkerbrød trenger fukt, enten man dynker eller ikke. Kan godt være fruktjuice, feks. Noen dynker med alkohol av ulik sort, men da bør man være litt forsiktig, bare litt forsiktig med en skje. Kjenner en som dynker så kaka nærmest dunster alkohol, det er ikke godt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Trøtt
|
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Er det Piano pavlovakrem du tenker på, Izzy? Den nye som det har vært reklamert for? Ikke gjør det. Den er lettvinn. Men den smaker syntetisk høgg, og er alt for søt. Vaniljekrem og ekte fløtekrem smaker mye mye bedre. Jeg testet på 17 mai. Det forsvant, men jeg tror ikke jeg hadde verdens vanskeligste publikum.
__________________
2006 - 2012 - 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?
Ja, det var den jeg tenkte på. Takk for advarselen. Da skal jeg ikke teste den ut. Det blir krem og vaniljekrem hver for seg
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hekta
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Jeg syns lemon curd, vaniljekrem og bringebær er godt.
__________________
95, 99, 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Trøtt
|
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?
Haha, den fra Dr Oetker tenkte jeg også å teste ut, men fikk ikke tak i den.
__________________
2006 - 2012 - 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 7.959
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Sånn cream fix fra Dr Oetker brukte jeg alltid i Tyskland og den funker som bare det. Har savnet den skikkelig her etter at vi flyttet tilbake, men bedre sendt enn aldri. :-D Det må imidlertid legges til at av en eller annen grunn synes jeg at fløtenkremen i Norge blir stivere uten fix enn det den ble i Tyskland. Er nok noe med kyrne her i landet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hva bør jeg ha i marsipankaken?Lemon curd var et veldig godt forslag! Kjøper dere det eller lager det? Har bare kjøpt den på Perch's, og det blir en dyr kake i så fall
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|