|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Licence to thrill
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Havreskolding i bollerDa har vi satt deig til superenkelt brød, og til hvetedeig med havreskolding - begge med lite gjær for langtidsheving. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kakemonster
|
![]() Sv: Havreskolding i bollerAnte ikke at det het det, men har en rundstykkeoppskrift som starter med å slå kokende vann over havregryn. De blir saftige, men også helt myke, litt som polarbrød kanskje, i konsistensen. Om det kommer av havreskåldingen eller noe annet vet jeg ikke, men det er liksom den største forskjellen fra de andre oppskriftene jeg har brukt.
__________________
2009 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ASD
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Havreskolding i bollerHae gjort det i glutenfri bakst med godt resultat
__________________
Even God was autistic, that's why the world spin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|