![]() |
#2 |
blid
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: PizzaovnVi har Ooni Koda 16: https://www.varmefag.no/utepeis-gril...da-16-pizzaovn
__________________
Selma og jentene (-99 og -02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
lider av tastleksi
|
![]() Sv: PizzaovnVi har også den over, mitt tips er å lage pizzadeigen dagen før- la de bare hvile i kjøleskapet. Vi deler de i porsjonstykker og pakker en og en klump, og pizzaen blir vel så god dag 3.
__________________
2003 2010 2012 It's not only only, but but. We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: PizzaovnOoni koda her også, veldig fornøgd!
__________________
03, 06, 09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
koko
|
![]() Sv: PizzaovnJeg har også en Ooni, men noe eldre modell. Uansett, den er helt topp.
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prøver å være tål***ig
|
![]() Sv: PizzaovnTakk! Det er den vi har fått tak i. Noen tips for hvordan man lettest steker pizza og får den inn og ogut av ovn uten å ødelegge den helt?
__________________
hilsen tinkadott gutt-98, jente -01, jente -04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ej ikke møjkets heije
|
![]() Sv: PizzaovnJeg ser at pizzaovn kan være stas, men det blir veldig god pizza på pizzastål i vanlig komfyr også. Og det koster mye mindre (og tar veldig mye mindre plass).
__________________
Snuppa 05, Knerten 07
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
koko
|
![]() Sv: Pizzaovn
Det er helt sant, men det kan ikke sammenlignes.
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ej ikke møjkets heije
|
![]() Sv: Pizzaovn
Blir den enda bedre i pizzaovn, altså? Er det virkelig mulig?
__________________
Snuppa 05, Knerten 07
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzaovn
Vi bruker pizzaspade med mjøl på. Passer på å legge pizza lengst fram på pizzaspada. Når den har steikt bittelitt går det fint å snu på den både med pizzaspade, og andre steikespader av metall.
__________________
03, 06, 09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
koko
|
![]() Sv: PizzaovnI pizzaovn så får man en enda mer intens varme, både over og under. Det er akkurat som at bunnen karmelliseres på en måte. Vet ikke, sikkert noen som har mer kunnskap om kjemien og hele pakka. Mer smak og sprøere bunn.
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hekta
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Indre Østlandet
Innlegg: 7.877
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: PizzaovnStor pizzaspade som er perforert, da sitter følger mye mindre av melet med inn med pizzaen. Så er det lurt å ha en peeler, det er en liten rund spade som du bruker for å snu pizzan rundt mens den steker. Den må snus 2-3 ganger undeveis. Forelen med en peeler er at det går fort, og du unngår å løfte pizzaen fra steinen så mye, og pizzaen blir da godt stekt under.
__________________
95, 99, 04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
blid
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.788
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: PizzaovnVi steker også pizza på stein i vanlig stekeovn hjemme. Pizzaovnen har vi på hytta. Det er noe eget med å lage pizzaen ute og resultatet pleier å bli supert. Nå har vi bestilt grillpanne til vår pizzaovn så nå skal den testes som grill også
__________________
Selma og jentene (-99 og -02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Enda en som trener
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizzaovn
Den blir veldig mye bedre ja |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|