Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Hjem og utstyr

Skjærefjøler - hva bruker du?

Hjem og utstyr Hus, hage, utstyr, design mm.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 15-11-24, 14:47   #1
Apple
Elsker gamlis- godis
 
Apple sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.810
Apple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt avApple har mye å være stolt av
Standard

Skjærefjøler - hva bruker du?

I disse dager skal man jo helst unngå plast og mange bytter ut kjøkkenutstyret sitt, bla skjærefjøler. Jeg har sett mye reklame for titanbrett, men også motstand.

Jeg har en trefjøl til brød og grønnsaker. Jeg har også sånne tynne plastbrett i ulike farger til ulikt bruk som jeg synes egner seg til rått kjøtt/ fisk.

Jeg har nå kjøpt en trefjøl med saftrand, men tenkte å bruke den til stekt kjøtt som skal skjæres opp.

Hva bruker dere av fjøler? Hva bruker dere til rått kjøtt/ fisk og rå kylling? Føler ikke rå kylling egner seg på tre, men mulig jeg tar feil.

Har dere byttet ut annen plast på kjøkkenet?

__________________
2005 og 2010
Apple er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no