|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#3 |
re:designer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: HvitløksmajonesHva skal du lage for no godt da? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
re:designer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: HvitløksmajonesTror jeg ville prøvd meg fram. Smaken "setter" seg jo hvis den står i kjøleskapet en stund. Reker er ikke bare bare det da. Kanskje vi også skal spise det i kveld. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Permakulturell
|
![]() Sv: Hvitløksmajones
Det kommer an på hvor godt du vil at hvitløken skal komme frem. Selv liker jeg hvitløk godt, og har i minst to gode fedd. Littegrann sitronsaft, salt, pepper og litt vann til slutt. Vannet er for å få litt bedre konsistens. Nammenam!
__________________
"Vi leser for å vite at vi ikke er alene." C.S. Lewis |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Musk
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 7.953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: HvitløksmajonesHvitlöksmajones blir enda mye bedre hvis du lager den fra bunnen av. En raa eggeplomme mixes med stavmixer mens man har i olivenolje (litt og litt i i en tynn straale mens stavmixeren jobber) og saa krydre med salt pepper og hvitlök etter smak til slutt. :sikle: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|