Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Brøddeig med meir vatn

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 29-01-08, 14:51   #1
Zip
I farta!!
 
Zip sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.500
Blogginnlegg: 59
Zip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de fleste
Standard

Brøddeig med meir vatn

Les om brød der ein brukar meir vatn og berre tømmer deigen i forma.
Har nokon spørsmål til dei som gjer det slik.
Kan ein gjera det med kva som helst slags deig?.
Korleis blir det da med heving?, pleier å heve til over kanten på forma, går vel ikkje det då?.
Kva har de over mens det hevar, vil vel klistre seg fast og punktere hevinga?.
Og må eg steike dei lenger enn eg gjer med vanleg deig?.

__________________
Strong is the new skinny

Sist redigert av Zip : 29-01-08 kl 15:13.
Zip er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:22.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no