|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
St(r)ikkeplante
|
![]() Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?Jeg har laget majones/aïoli nå, og lurer på om jeg kan servere den på mandag? Hvordan merker jeg at den er dårlig? Jeg klarer bare ikke å smake selv. Majones er en ting jeg virkelig ikke liker.
__________________
I am a bad girl. Go to my room. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Queen of intentions...
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Oschlo
Innlegg: 1.720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?Majones holder jo "i det uendelige", gjør det ikke? Kan ikke tenke meg at den blir fortere dårlig av litt tilsatt hvitløk.
__________________
Storemor 1998 ![]() Lillemor 2003 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Epikur
|
![]() Sv: Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?Oppbevart temmelig luftett, mørkt og kjølig (kjøleskap, altså) så er den holdbar i to uker.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.” ― Dorothy L. Sayers |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lesende
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: F16
Innlegg: 11.999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli?Ikke en gang kjøpemajones med alt mulig rart av konserveringsmidler tilsatt holder evig, som regel bare tre-fire månder. Den du lager selv, f.eks. til aioli, holder i et par uker om du gjør som Mim sier. Ved vanlig bruk, inn og ut av kjøleskapet i korte perioder, holder den seg god i ca en uke. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|