Frysing av hjemmelaget fiskegrateng?
Jeg er veldig glad i fiskegrateng, men det tar så lang tid å lage, så det er litt håpløst på hverdager. Derimot burde det jo ikke være så mye ekstra arbeid å lage dobbel porsjon, så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre i dag.
Så da lurer jeg på hva som er den beste måten å gjøre det på - bør den ekstra gratengen stekes før den fryses, eller er det best å fryse den rå og steke den den dagen vi skal spise den? Jeg kan tenke meg at det kanskje går litt raskere å tilberede den dersom den er stekt fra før, men samtidig så må den vel uansett stå ganske lenge i ovnen for å bli gjennomvarm, så hvis den blir bedre om den er frosset rå (og tatt opp fra fryseren kvelden før, kanskje?), så vil jeg nok heller gjøre det.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
|