|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Dine beste tapastipsFrøken Snupp har bestemt seg for å ha tapas til konfirmasjonen, men ingen av oss har noe erfaring med dette. Hva hører med av retter og tilbehør? Det bør jo helst ikke ligne et vanlig koldtbord. |
![]() |
![]() |
#2 |
Lykkelig nygift.
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 1.952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsGodt valg!
__________________
Alexy. Storebror 03 og lillesøster 06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsstekte poteter med aioli, hvitløksstekt champignon, asparges med salsa romesco, reker/scampi med paprika og hvitløk og kylling med honning og sennep jeg tror jeg har lagt ut oppskriften et eller annet sted, skal lete.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsFriterte scampi med hjemmelaget chillisaus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
i vesterled
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 3.689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsFoccacia er et must. Ellers saltbakte poteter, dadler med bacon (eller spekeskinke), gratinerte grønsaker (løk, squash, tomat). Tortilla (potetomelett) er enkelt og raskt og lage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Dine beste tapastipsStekte kyllingbiter med spekeskinke rundt.
__________________
02 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ute på tur
|
![]() Sv: Dine beste tapastipsScampi med hvitløk og chili, marinert sopp, godt brød og aioli, spanske oster som Manchego og Tallegio, spekemat (gjerne med norsk tilbehør hvis ikke alle liker den "fremmede" maten), oliven, kjøttboller osv osv. Alt er egentlig lov.
__________________
I have learned that to be with those I like is enough. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Slumrende Ullteppe
|
![]() Sv: Dine beste tapastipsNå kom jeg på at jeg har spist noen bittesmå vårruller en gang i tiden - de var fylt med kjøttstrimler, strimlete grønnsaker av noe slag, og en veldig god sweet chilli saus.
__________________
What doesn't kill you, makes you stranger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
oppbevares tørt
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 2.136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsVil gjerne har oppskrift på dine chili kjøttboller |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Studenten
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsDolmader, himmelsk god paprika-nøttedip(kan finne oppskrift senere), bulgur eller coscos, god fetaost og kalmataoliven, foccacia og hvitløksscampi.
__________________
Ekorn med Ekornungen 0306 Nøtteliten oktober 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Superduperaktiv
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 611
![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsFylte sjampinjonger |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
flisespikker
|
![]() Sv: Dine beste tapastipsJeg planlegger tapas til en større bursdag, og tenker da at det er lurt med ting som enkelt kan lages mange porsjoner av på én gang - foccaccia i stedet for kuvertbrød, grønnsaker med dip i stedet for fylte grønnsaker, pai i langpanne eller omelett i stor stekepanne som deles opp i mange biter. Og så er det såklart lurt med ting som kan lages på forhånd (helst som kan fryses) og varmes opp, som kjøttboller, eller i det minste gjøres helt klart en eller to dager før, og så stekes like før servering, som små marinerte kyllingspyd og bacondadler. Og så er selvsagt ferdigkjøpte ting som ost og spekemat veldig lettvint, og ikke så "skummelt" heller, hvis man også velger noen kjente/milde sorter.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002) Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Dine beste tapastips
|
![]() |
![]() |
#18 |
Teller ned
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsSesampanerte scampi med søtlig chilisaus |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
liksom sporty
Medlem siden: Dec 2008
Hvor: hovedstaden
Innlegg: 329
![]() ![]() |
![]() Sv: Dine beste tapastipsabbonerer
__________________
Gutta mine: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|