Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Stekeovnslogistikk

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 02-04-10, 21:47   #1
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Stekeovnslogistikk

Gaaah, som jeg ønsker meg dobbel stekovn! Men det har jeg ikke, så jeg blir veldig gald for litt hjelp til å se hvordan jeg skal få all maten ferdig samtidig, uten at noe blir overstekt eller kaldt, når både kjøtt, grønnsaker og poteter skal være ovnsstekte. (Puh! Lang setning.)

Utfordringen min er altså
-kjøtt: ca 10 min i ovnen, 10 min hviletid - ferdig.
-grønnsaker: 45 min i ovnen.
-poteter: 45 min i ovnen.

Starter jeg med poteter og grønnsaker? De skal i hver sin ilfaste form, men jeg får de ikke inn på samme brett, så jeg må steke de etasjevis på varmluft. Men hvis jeg steker dette helt ferdig før jeg tar de ut og gjør plass til kjøttet, så er det jo enda 20 min til maten skal serveres.

Hjelp?


...Og kan noen være så elskverdig å oppsummere nøkkelen til å være god vertinne og ta seg av gjestene samtidig som man skal lage mat og stresser som gal med det? Jeg liker egentlig å lage mat, men takler dårlig den vertinnebiten.

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 21:49   #2
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Jeg lurer egentlig på det samme..

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 21:50   #3
Amic@
Tobarnsmor :)
 
Amic@ sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bor på Østlandet
Innlegg: 806
Amic@ er populærAmic@ er populærAmic@ er populærAmic@ er populær
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

La poteter og grønnsaker steke seg ferdig, stek så kjøttet, ta det ut, og sett inn poteter og grønnsaker litt igjen. Syns de som regel blir bedre jo lengre man steker dem. Lykke til!

__________________
Amic@, M('06) A('10)
Amic@ er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 22:13   #4
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Det var akkurat det svaret jeg håpte på Amic@, minst hassel.
Men skal potetene og grønnsakene da få stå i ovnene i alle 45 minuttene først, eller lønner det seg å kutte ned steketiden litt da?

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 22:14   #5
Left
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Den siste der var slik jeg ville gjort det også. Kjøttet kan med fordel hvile litt

  Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 23:02   #6
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Høh, ble jeg spikket?

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 02-04-10, 23:31   #7
gullet
stille
 
gullet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
gullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Opprinnelig lagt inn av skyfri, her.

.................
.................
...Og kan noen være så elskverdig å oppsummere nøkkelen til å være god vertinne og ta seg av gjestene samtidig som man skal lage mat og stresser som gal med det? Jeg liker egentlig å lage mat, men takler dårlig den vertinnebiten.

Du har fått svar på hva du gjør med maten, jeg kan fortelle hvordan du skal være vertinne.

1. Ha gjestene på kjøkkenet.
2. Alt ferdig på forhånd, bare til å putte i ovnen.
3. Bord dekket og rødvin i glasset til vertinnen. Voilá

__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03
gullet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 09:34   #8
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Takk gullet. Er det virkelig så enkelt? Jeg skal jammen meg forsøke, grønnsaker og poteter skal kuttes opp på forhånd, og så skal jeg lage sausen nå slik at jeg bare kan varme den opp i kveld. Så skal jeg svinse rundt med rødvinen min og være så avslappet atte.
Kan jeg brune lammefiletene på forhånd også, eller bør det skje rett før de skal i stekeovnen?

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 11:14   #9
Amic@
Tobarnsmor :)
 
Amic@ sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bor på Østlandet
Innlegg: 806
Amic@ er populærAmic@ er populærAmic@ er populærAmic@ er populær
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Jeg tror jeg ville hatt grønnsakene inne i 45 min først og så tilleggstid etterpå. Laget ovnsbakte grønnsaker i går selv, og de stod innei 1 time på 180 gr. Kunne godt ha stått i 15 minutter ekstra! Lykke til!

__________________
Amic@, M('06) A('10)
Amic@ er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 12:28   #10
gullet
stille
 
gullet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
gullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Jeg serverte ovnsbakt kylling og bakte grønnsaker i 40-årslaget mitt til 32 gjester.
Hadde brunet fileene først og puttet alt inn i ovnen. Gikk ikke glipp av et sekund med gjestene mine, så det går. Men jeg storkoser meg i sånne anledninger.

__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03
gullet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 14:07   #11
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Hvis dette er oppskriften for å kunne kose seg når man skal være vertinne så skal jeg juble. Jeg stresser nesten like mye om jeg skal ha 2 eller 20 gjester..

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 14:22   #12
Fluke
Bør lage seg en tittel selv
 
Fluke sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Rogaland
Innlegg: 11.927
Blogginnlegg: 1
Fluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Opprinnelig lagt inn av gullet, her.

Du har fått svar på hva du gjør med maten, jeg kan fortelle hvordan du skal være vertinne.

1. Ha gjestene på kjøkkenet.
2. Alt ferdig på forhånd, bare til å putte i ovnen.
3. Bord dekket og rødvin i glasset til vertinnen. Voilá

Jepp, sånn gjør jeg det også. Bare kos å ha gjester på kjøkkenet når alt er klart og man bare venter på maten.

__________________
02 10
Fluke er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 14:25   #13
gullet
stille
 
gullet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
gullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Dere kan komme og henge på kjøkkenet mitt!!

__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03
gullet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 16:38   #14
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Og nå kan gjestene bare komme å henge på kjøkkenet mitt også, jeg er ferdig med alt!
Nå skal jeg vaske opp det siste, hoppe i dusjen, få på klær og sminke og kose meg med rødvin. Og maten er enkelpenkel å få ferdig fra nå.

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 03-04-10, 17:09   #15
Fluke
Bør lage seg en tittel selv
 
Fluke sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Rogaland
Innlegg: 11.927
Blogginnlegg: 1
Fluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme omFluke har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Kos deg masse skyfri!

__________________
02 10
Fluke er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 04-04-10, 01:19   #16
gullet
stille
 
gullet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
gullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Håper det gikk bra!

__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03
gullet er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 04-04-10, 02:46   #17
skyfri
.
 
skyfri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
skyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt liktskyfri er virkelig godt likt
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Det gikk så fint, det er den mest avslappende middagen jeg har hostet noen gang! Og komplimentene for maten satt veldig løst.
Jeg er så utrolig fornøyd. Gjestene har akkurat tuslet hjem, og de ga uttrykk for at de var veldig fornøyd, med stemingen, maten og alt! Hurra.
Nå er det natta. Takk for hjelpen alle sammen.

skyfri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 04-04-10, 09:36   #18
nam
Ser flere sider enn..
 
nam sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 688
nam er litt kulnam er litt kulnam er litt kul
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Så koselig.

nam er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 04-04-10, 20:47   #19
gullet
stille
 
gullet sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
gullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme omgullet har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Stekeovnslogistikk

Så bra!
Sånne anledninger er bare fantastiske og det blir morsomt å invitere neste gang. Da vet du hvordan det er!

__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03
gullet er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:55.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no