|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() StekeovnslogistikkGaaah, som jeg ønsker meg dobbel stekovn! Men det har jeg ikke, så jeg blir veldig gald for litt hjelp til å se hvordan jeg skal få all maten ferdig samtidig, uten at noe blir overstekt eller kaldt, når både kjøtt, grønnsaker og poteter skal være ovnsstekte. (Puh! Lang setning.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.842
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkJeg lurer egentlig på det samme.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tobarnsmor :)
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bor på Østlandet
Innlegg: 806
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkLa poteter og grønnsaker steke seg ferdig, stek så kjøttet, ta det ut, og sett inn poteter og grønnsaker litt igjen. Syns de som regel blir bedre jo lengre man steker dem. Lykke til!
__________________
Amic@, M('06) A('10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkDet var akkurat det svaret jeg håpte på Amic@, minst hassel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: StekeovnslogistikkDen siste der var slik jeg ville gjort det også. Kjøttet kan med fordel hvile litt |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkHøh, ble jeg spikket? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Stekeovnslogistikk
Du har fått svar på hva du gjør med maten, jeg kan fortelle hvordan du skal være vertinne.
__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkTakk gullet. Er det virkelig så enkelt? Jeg skal jammen meg forsøke, grønnsaker og poteter skal kuttes opp på forhånd, og så skal jeg lage sausen nå slik at jeg bare kan varme den opp i kveld. Så skal jeg svinse rundt med rødvinen min og være så avslappet atte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tobarnsmor :)
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bor på Østlandet
Innlegg: 806
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkJeg tror jeg ville hatt grønnsakene inne i 45 min først og så tilleggstid etterpå. Laget ovnsbakte grønnsaker i går selv, og de stod innei 1 time på 180 gr. Kunne godt ha stått i 15 minutter ekstra! Lykke til!
__________________
Amic@, M('06) A('10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkJeg serverte ovnsbakt kylling og bakte grønnsaker i 40-årslaget mitt til 32 gjester.
__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkHvis dette er oppskriften for å kunne kose seg når man skal være vertinne så skal jeg juble. Jeg stresser nesten like mye om jeg skal ha 2 eller 20 gjester.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Stekeovnslogistikk
Jepp, sånn gjør jeg det også. Bare kos å ha gjester på kjøkkenet når alt er klart og man bare venter på maten.
__________________
02 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkDere kan komme og henge på kjøkkenet mitt!!
__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkOg nå kan gjestene bare komme å henge på kjøkkenet mitt også, jeg er ferdig med alt! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkHåper det gikk bra!
__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 3.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkDet gikk så fint, det er den mest avslappende middagen jeg har hostet noen gang! Og komplimentene for maten satt veldig løst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ser flere sider enn..
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 688
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkSå koselig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
stille
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Tønsberg
Innlegg: 10.937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: StekeovnslogistikkSå bra!
__________________
Gullet -63, M -87, W - 01. lille E -03 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|