Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-08, 22:45   #1
Miss Norway
Kidding, right?
 
Miss Norway sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 12.706
Blogginnlegg: 127
Miss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme omMiss Norway har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Hjelp! "Timing" av bollebakst...

Jeg skal ha med boller til 17.mai-utsalget på skolen imorgen. Og de må selvsagt være nystekte og ferske. Men hvordan i all verden kan man styre, kontrollere og planlegge hevende gjærdeig?

Vi skal først på skolen kl. 08. Bitteliten tur hjem; så se på/hente storesøster i sentrum, til ca kl. 12. Mulig arrangement kl. 14 (men utgår trolig) og så stille på skolen kl. 1630 med ferdige boller.

Vanligvis forhever jeg deigen på varmekabelgulv på badet, ca 1 time. Elter den ned, baker ut og etterhever 30-45 min før steking. Men det er litt risikabelt å begynne å bake i ett-tiden når alt skal være ferdig kl. 1615 vel?

Noen tips? Kan man skippe noe, eller går det an å forsinke heveprosessen? Eller gjør det ikke noe om deigen hever i timesvis og går over alle sine bredder?

__________________
I'm on a seafood diet. Everytime I see food, I eat.

Miss Norway er ikke aktiv   Svar med sitat