Vis enkelt innlegg
Gammel 20-05-08, 15:05   #1
Ine
rakkarpus
 
Ine sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 9.366
Blogginnlegg: 19
Ine er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner til
Standard

Baking og ovnsfunksjon

Har en Whirlpool ovn som har en bakefunksjon. Den "kombinerer over og undervarme med en vifte uten varmluft. Ideelt for baking av alle typer kaker og gjærdeig".

Vil denne bruken endre på steketid og ideel temperatur ved kakebaking i forhold til vanlig temperatur?

Hm, nå så jeg at den vanlige ovnsfunksjonen også er en "kombinert over/undervarme, med en høyere varme på overflaten som gir maten en sprø overflate"..

Noen som har erfaring med hva som er best å bruke?

Ine er ikke aktiv   Svar med sitat