Sv: Sjømat, trenger tips til godt tilbehør
Opprinnelig lagt inn av Madam Mim, her.
Ser at måltidet er over, men kan til annen gang slå et slag for denne vinaigretten til kamskjell og kreps:
Vaniljevinaigrette
olivenolje
1 finhakket sjalottløk
soyasaus
1/2 vaniljestang
litt sitronsaft
litt sukker
Skrap ut frøene av vaniljestangen og ha i en bolle med (2 dl) mild olivenolje. Ha i hakket løk, en liten dæsj (1 ss først, prøv deg frem) soyasaus og (1 ts) sitronsaft og ( 1 ts) sukker. Smak til, og ha i mer av det som mangler.
Mim: denne var bare fantastisk deilig til kongekrabbene! Juste og BM holdt nærmest på å spise seg inn i evigheten.
Den syrlige eple/creme fresh blandingen passet veldig godt til krabben. Som bonus var den også riktig god til kylling.
|