Sv: Hva skal jeg fylle eplene med?
Opprinnelig lagt inn av zol, her.
Hvordan baker man epler? Søster kan du gi meg steg-for-steg oppskrift på den du lagde med kremost og hvitløk?
Klart, jeg leste det på matsidene til aftenposten, men måtte gjøre endel endringer, siden originalen er med blåmuggost, som det bare er meg som spiser.
-Som siderett til kjøttmiddag tar du et eple pr person. Vask eplene og stikk ut kjernehuset, dekk bunnen av eplet med litt alufolie
-Fyll: Jeg brukte en liten boks Tine kremost med urter, rørte den sammen med pepper, cumin og 1 most hvitløksfedd (en sånn boks holder til fem epler)
-stapp fyllet ned i kjernehushulrommet i eplene, jeg brukte en teskje
-sett eplene i en ildsfast form, og bak på 180 grader i 25-35 minutter.
__________________
Søster er lett å begeistre
Unger: 05 og 07. Gubbe: 77. Dugandes kone ønskes.
|