Vis enkelt innlegg
Gammel 27-07-08, 16:43   #8
Left
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Tips til potet og annet tilbehør til svinefilet?

Hasselbackpoteter nam nam!



Ingredienser

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ½ ts paprikapulver
  • ½ dl revet hvitost

Slik gjør du:

1. Skrell potetene og skjær dem flate i bunnen, så de står støtt. Skjær dem så i tynne skiver, men ikke helt igjennom - de skal henge sammen i bunnen.

2. Sett dem i en smurt ildfast form, pensle dem i smør og strø over krydder.

3. Stek dem på 225° C i 45-50 minutter avhengig av størrelsen, til potetene har fått en gyllen overflate. Legg revet ost på toppen når det er igjen ca. 15 minutter av steketiden.

Du lager så mange du vil selvsagt - i langpanna.

  Svar med sitat