Sv: Jeg har bestemt meg for å prøve å følge oppskrifter
Potetlapper:
1kg moste poteter
2 eggeplommer
Urter, salt (og pepper, det hadde ikke jeg i)
Bland de kokte potetene med eggeplommer, hakkede urter, salt og pepper og mos dem. Stek dem gyldne i smør (soya melkefritt). Kan stekes i små biter som "noisetter", men da tror jeg at en må halvfryse røren først for å kunne lage kuler), eller som lapper/kaker. Jeg laget en urteolje som jeg hadde i:
Urteolje:
1-3 dl kaldpresset olivenolje
1 ts urtesalt
2 ts oregano
1 ts basilikum
En skvett med sitron presset oppi.
Stekes i 10 minutter på 80 grader.
Denne oljen brukte jeg også på det neste tilbehøret:
Bakte Cherrytomater:
Jeg lagde et snitt i toppen av cherrytomater (og noen torrito-tomater, jeg skal se om det er noen forskjell), stappet en liten flis med hvitløk nedi, og helte urteoljen over.
Kjøttet:
Så stekte jeg løvtynne biter med kalkunkjøtt i samme oljen.
Og nå er det middag om 2 minutter og 15 sekunder. 
__________________
Poden des. 01, Admini jan. 07 og Admikra feb.14.
-Det du tror, avgjør hva du ser.
Sist redigert av DM : 08-08-08 kl 16:07.
|