Vis enkelt innlegg
Gammel 06-09-08, 20:55   #12
Fibi
Prematurmamma
 
Fibi sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Sanniss, Rogaland
Innlegg: 14.671
Blogginnlegg: 11
Fibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtidFibi har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Dåpskake - Step by step *bilder*

Opprinnelig lagt inn av Libra, her.

Wow, imponerende.

Hva er grunnen til at du valgte å bruke marshmellows? Hvordan smaker det?

Det er lettere å jobbe med enn marsipan, og er fint om det er noen som ikke tåler mandler. Dessuten blir det helt hvitt, og er lettere å farge. (Rører inn fargen mens man lager den.) Det er også lettere å få glatt, siden den er litt strekkbar. Man slipper også å være bundet til å ha pisket krem under. Den smelter faktisk om man har pisket krem under, så man bruker som regel smørkrem. Jeg har brukt Betty Crocker icing på boks.

Det smaker i grunnen slik som marshmallows. Søtt.

__________________
Jente 03 - Gutt 08 - Gutt 14 (uke 24+6)

Podcaster for Kjerringrådet - Helt uten filter (@Kjerringraadet)

Fibi er ikke aktiv   Svar med sitat