Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-08, 12:22   #12
mosol
Nytt år, nye muligheter
 
mosol sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 1.953
Blogginnlegg: 54
mosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smartmosol imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Brun saus tråd

Ripsgele er også digg i sauser. Jeg (rettelse: min mor ) bruker det ikke i hverdagssausene, men f.eks. til stek o.l. Sammen med stekesjy, geitost, litt fløte?, salt og pepper.

Selv jobber jeg med å bli flinkere til å lage ting fra bunnen av. Ikke vanskelig å finne inspirasjon her på FP. Jeg er for øvrig overrasket over at ikke tråden har blitt kuppet av "fysj, man bruner da ikke mel til brun saus"

__________________
Storesøster (jun 05), Mellomsøster (mai 08), lillesøster (jul 11)
mosol er ikke aktiv   Svar med sitat