Vis enkelt innlegg
Gammel 03-10-08, 20:29   #10
Line*
Expired
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
Line* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Kyllingfilet med blodårer

Jeg helsteker alltid kjøtt, jeg. (Fileter av okse, svin og kylling)
Først "lukke" det i panna, så 20 minutter i stekeovnen på 200 grader. Perfekt resultat hver gang.
Man skjærer selvsagt bort "slever", men blodårer? Grunn til å kaste? No way.

__________________
Sitat vimjer: Line* er en tålmodig sjel.
Line* er ikke aktiv   Svar med sitat