Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-08, 08:37   #8
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.642
Blogginnlegg: 675
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Andebryst - hvordan tilbereder jeg det?

De par gangene jeg har laget det, har jeg bare gjort det helt enkelt, som AnnKi og Mandarin. Det er så mye smak i kjøttet at det er ikke nødvendig med marinade eller mye krydder, synes jeg - det kan man jo heller prøve når man har funnet ut hvordan kjøttet smaker i seg selv. Portvinssaus passer godt til, eller noe annet med litt søtsmak i. Portvinsmarinerte svisker er veldig godt.

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat