Har hatt stor suksess med denne enkle kaken! Den er supergod, saftig og veldig lett å lage. Kaken er en hit hos stor og liten, og den blir nesten bedre og bedre etter noen dager. Oppskriften er lånt fra Ingrid Espelid Hovig sin bok Ganske enkelt baking. Here goes: 225 g margarin 6 egg 1 liter sukker 1 liter hvetemel 3 ts natron 1,5 ss vaniljesukker 8 modne bananer 4,5 dl lettrømme eller kesam Smelt margarin og la den bli avkjølt. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland i mel, natron og vaniljesukker. Mos bananer (jeg kjører de i blenderen) og ha i bananer og lettrømme/kesam. Stek kaken i langpanne midt i ovnen ved 200 grader i 35-45 minutter. Røra blir enorm, så det er lurt å ta en stooor bolle, og mixmaster eller kjøkkenmaskin er et must. Slik ser den ut i ovnen og når den er tatt ut: :sikle: Bare synd vi ikke får smake før i morgen. Den skal være med på barnehagens feiring av FN-dagen. Skal pynte den med melisstrø og flerfarget strøssel, men da må den avkjøles litt først, ellers smelter melisen.