Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-08, 19:48   #4
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.937
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Noen som kan forklare Sarah Bernhard?

Opprinnelig lagt inn av Kanina, her.

Jeg dyppet formen i vann mellom hver gang så det ikke skulle klistre seg fast, og jeg stakk dem ut på et bakepapir. Min deig var nemlig veldig veldig klissete. Kremen sto sånn helt av seg selv. Og hvis man putter dem i fryseren først(evt på balkongen, hvis det er kaldt), er man sikret at den blir stående mens man dypper også.

Ja, men smurte du kremen på med kniv? Sprøytepose? :domm: Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvordan den kremen kan bli hjerteformet.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat