Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-08, 01:25   #22
Aminta
ƒœß†˙*∂ü*∂醆é?
 
Aminta sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 5.905
Aminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt liktAminta er virkelig godt likt
Standard

Re: Sv: Re: Sv: Induksjonstopp vs. keramisk topp

Opprinnelig lagt inn av Polyanna, her.

Men jeg skjønner ikke helt hva gass har som induksjon IKKE har. Induksjon er jo like kjapt? Og da syns jeg ulempene med åpen flamme og gasstilførsel i oppholdsrom vipper i induksjonens favør.

Vi hadde induksjon før, den var overhodet ikke like kjapp som gassen nei. Ei heller like sensitiv. (Og ikke er den "trinnløs" heller.)
Gassen er mye enklere å justere mtp. varme.
Og foreks. så blir ingenting tørt i ovnen, for et av avfallsstoffene er jo h2o.
Gassen er også ekstremt billig i drift.
Jeg ser ingen ulemper med gassen. At det er flammer på ovnen akkurat når vi lager mat er faktisk bare positivt for oss, overhodet ingen ulempe.
Man glemmer ikke å skru av platene med gass, og ingen barn klarer å skru på ovnen før de er gamle nok til at det er greit. (Pga. gassknappen som også må holdes inne når man vrir på brytene til brennerene.)

__________________
"Natten her, er ikke bare et stjernevær.
Den er summen av livet og alt som er!" (-André Bjerke.)


Aminta er ikke aktiv   Svar med sitat