Sv: Sarah Bernard
Jeg prøvde oppskriften på krem.no i går, og de ble i alle fall veldig gode. 
Enkle Sarah Bernhard

Ferdig kransekakemasse ca.500g
Trøffelkrem:
Fløte 1/3 l
Kokesjokolade 100g
Slik gjør du:
1. Hakk sjokoladen.
2. Kok opp fløte.
3. Dra kjelen av plata og rør inn sjokoladen til den er helt smeltet.
4. Settes i kjøleskap noen timer (helst til dagen etter)
Kjevle ut kransekakemassen ca.1 cm tykk. Stikk ut rundinger ( hvor store du selv ønsker) og legg på bakeplate.
Ovnstemperatur: 210 grader
Steketid: 5-10 minutter
Kransekakebitene skal kun ha en «stekeskorpe». Avkjøles.
Pisk opp sjokoladekremen og stryk opp kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter. Settes kjølig før de dyppes i sjokolade. (Smelt sjokolade over vannbad og tilsett litt kokosfett for å gjøre sjokoladen tynnere)
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
|