Tråd: Brun saus
Vis enkelt innlegg
Gammel 12-03-09, 19:18   #2
pippimamma
Bør lage seg en tittel selv
 
pippimamma sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Østlandet
Innlegg: 2.500
pippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Brun saus

Kok opp kraft, jevn med meljevning (mel og vann). Du kan spe med fløte, melk, rømme o.l alt ettersom hva du skal bruke sausen til. Jeg pleier iallefall alltid å lykkes med sausen når jeg bruker den fremgangsmåten. Krydder etter smak og behag.

pippimamma er ikke aktiv   Svar med sitat