Vis enkelt innlegg
Gammel 19-03-09, 10:16   #5
LimboLine
Superaktiv
 
LimboLine sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Innlegg: 318
LimboLine er litt kul
Standard

Sv: Sunnere pizzabunn?

Opprinnelig lagt inn av Fibi, her.

Jeg har brukt 50/50 hvetemel og Fibra. Det har smakt kjempegodt, og er sunnere enn bare hvetemel.

Takk. Fibra har jeg sett i butikken her.

Opprinnelig lagt inn av Chanett, her.

Vi bruker omtrent det samme som Fibi, bare grovbakst. Av og til har vi revet gulrot i deigen, av og til bare i tomatsausen.

Gulrot, ja. Det må prøves ut.

Opprinnelig lagt inn av Polyanna, her.

Jeg bruker ca. halvparten hvete/spelt og den andre halvparten "ymse": Finmalt fullkornshvete, rug, etc, eller sånne grovbakstblandinger.

Jeg bruker lite gjær, og lager tynne, tynne bunner.

Takk for svar. :fikk lyst på pizza:

LimboLine er ikke aktiv   Svar med sitat