Hva slags dyp stekepanne har dere?
Det heter kanskje noe annet når de ikke er helt flate? Jeg tenker på slike stekepanner som ikke egner seg til pannekaker, men som er fine å steke kjøttdeig i og ha i pastasauser, for eksempel. Slike med litt høye kanter.
Jeg har brukt å kjøpe slike på Ikea:

De fungerer ok når de er nye, men varer sjelden mer enn et år med vårt bruk. Da er de såpass slitne at de bare kan kastes. Igjen er den utslitt, og jeg må kjøpe ny. Lurer på å legge i litt mer penger og kjøpe en av bedre kvalitet. Men varer de lengre selv om de koster mer? Jeg er ikke villig til å betale store formuer for en stekepanne, men noen lapper mer enn denne til 89 kroner klarer jeg å spytte i.
Hva slags dype stekepanne har dere, og hva kostet den sånn ca? Er dere fornøyd med den? Har den ok varighet?
__________________
A mother who radiates self-love and acceptance actually vaccinates her daughter against low self-esteem. 
- Naomi Wolf
|