Tråd: Pålegg
Vis enkelt innlegg
Gammel 05-05-09, 23:29   #2
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Pålegg

Du dekker på en måte det meste.

Her er det som er standard hos oss:
brunost, gulost (varierer mellom Jarlsberg og Nøkkelost, og av og til noe annet) Jubelsalami, Falukorv, makrell i tomat, smøreost på tube og et eller annet kjøttpålegg f.eks. kokt eller røkt skinke.

Leverpostei pleide å være standard, men det er vi lei av. Syltetøy, men det går også i bølgedaler. Ellers så er det vel sånne salater i ny og ne, og diverse annet kjøttpålegg.

Hvis det skulle være noe annerledes så går det vel an å lage seg egne salater, både sunnere og bedre. Men det er sikkert ikke noe som blir gjort til hverdags kan jeg tenke meg. (sunn variant er med yoghurt naturell, reker, paprika, rødløk, agurk for eksempel - eller en fetere variant med hakket egg, sylteagurk, paprika og majones osv osv)

Karbonader kan man spise som en avveksling.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat