Sv: Grillsesong og slanking
Opprinnelig lagt inn av Divine, her.
Hvordan griller man egentlig grønnsaker i folie? Sist jeg prøvde brente det seg bare fast til folien ... 
Jeg pensler folien med olje. Tynt lag. Jeg legger potetbåtene i bunn, og legger strimler av løk, gulrot og paprika, brokkolibiter osv oppå potetene. Krydrer godt. "Til fest" er det godt med noen klatter kryddersmør mellom grønnsakene.
Så står pakkene først 15-20 minutt på den nederste risten, på høy varme. Så settes de opp på hvileristen og "grilles" på lavere varme til de har vært på grillen i ca en time tilsammen.
I går hadde vi en "hverdagsvariant" med pølsebiter (bratwurst) i pakkene. Fiks ferdig foliemiddag. Poden elsker det.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.»
- Aileen Wuornos, seriemorder
|