Vis enkelt innlegg
Gammel 13-06-09, 22:03   #9
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Jeg har aldri fått til å lage Alïoli for hånd. Jeg bruker foodprocessor med fin visp, også bruker jeg veeeeldig lang tid med oljen- da blir den veldig, veldig bra!
Svigermor hadde problemer med at den skilte seg (og hun lager med håndmikser), hun brukte flere eggeplommer enn det som stod i oppskriften, etter tips fra en venninne, og det funket visst bra.. kanskje du kan prøve det?

Jeg har forresten en veldig god oppskrift, men den er ganske tungvindt da. Går også an å bruke denne oppskriften til ferdig kjøpemajones Det er kanskje stygt å si det, men den blir nesten like god med kjøpemajones som om man lager den fra bunnen
Oppskriften kommer fra en Tapasrestaurant her i byen.

Butikkalïoli smaker møkk. Det er noe utrolig ekkelt med hvitløken i ferdig alïoli :urk:

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat