Vis enkelt innlegg
Gammel 02-01-07, 20:29   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.536
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Portvinssaus- kan man fryse portvin og krydderurter?

Jeg tenkte å prøve meg på dette forumets berømte portvinssaus. Men nå har det seg slik at jeg ikke drikker portvin særlig ofte (for å underdrive), og det rykker litt i økonomigenet mitt ved å skulle knerte en hel flaske for å bruke en desiliter. Er det noen som har prøvd å fryse portvin i isbitposer med hell?

Og samme med krydderurter, er det noen som har prøvd å fryse urter? Hva gjør dere med dem i forkant da? River dem opp og fryser i beholder? Noen som har forslag til hendige beholdere til dette formålet? Tenker da spesielt på timian som skal brukes i portvinsausen.

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat