Sv: Hva skal jeg servere i morgen?
Forrett:
Melon og spekeskinke
Forslag til hovedrett:
Kyllinggryte
2 stk løk
2 stk hvitløk
2 cm ingefær, skrelt
2 ts karri
2 ts cayennepepper
2 ts kumin
1 bk kokosmelk
1 kylling, i seks biter
3 stk tomatbokser
100 g cashewnøtter
4 ss yoghurt naturell
4 ss frisk koriander
4 ss smør, til steking
Skjær to løk i skiver, hakk hvitløk og ingefær. Stek løk, hvitløk og ingefær i fem minutter på middels varme. Pass på å ikke svi hvitløken.
Ha på karri, cayennepepper og kumin og stek videre i to minutter. Ha i kyllingbitene og vend dem godt rundt. Ha i tomater og kokosmelk. La det koke i 40 minutter.
Ha i cashewnøtter, yoghurt, server med ris og ha på litt frisk koriander.
Jeg pleier å doble kyllingmengden og servere med Nan brød.
Dessert:
Is med lune bær
Alt dette lager seg nesten helt selv, og bortsett fra koketiden tar det ikke mye tid.
__________________
03 06 09
|