Tråd: Eplegelé
Vis enkelt innlegg
Gammel 23-08-09, 20:50   #3
rajraj
*_*
 
rajraj sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Kjellerlemmen
Innlegg: 5.659
Blogginnlegg: 115
rajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Eplegelé

Opprinnelig lagt inn av Susse, her.

Tok du geleprøven på det før du helte over i glass ? Hvis ikke så vil det neppe stivne om det fortsatt er tynt.

Ja. Geléprøven så bra ut, det rant ikke sammen igjen.

Opprinnelig lagt inn av Hattifnatten, her.

Brukte du søte epler?

Det er veldig forskjell på hvordan gelé stivner og litt umoden frukt/bær er ofte lettest. Du kan tilsette tykningsmiddel om du koker opp på nytt.


Bruke sure epler. Jeg har certopulver. Er det et tykningsmiddel?

Er det forresten forseint å koke opp på nytt nå? Har glemt hele greia jeg, så de glassene har stått i kjøleskapet i ei uke snart (uten at det har blitt noe stivere).

__________________
2007 2010

rajraj er ikke aktiv   Svar med sitat