Vis enkelt innlegg
Gammel 10-09-09, 20:45   #1
Acsa
Audacious
 
Acsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: The immoral high ground
Innlegg: 8.242
Blogginnlegg: 237
Acsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Pynt til stor festmarsipankake

Tanta mi blir 70, festen er på lørdag og min mor er bortreist. Det betyr at i tillegg til å bake mine vanlige trippelsjokoladefudgebrownies og focaccia og sånt, så må jeg bake min mors Klassiker gjennom tredve år, nemlig marsipanbløtkake i tre lag - i langpannestørrelse. Jeg gruer til marsipanlokket, det er altfor mange tilstede som har spist min mors perfekte kake. Og sukkerbrødet blir sikkert ikke som hun lager det. Jaja.

Men, så var det pynten. Jeg synes marsipanroser er noe herk å lage, men er ganske god med kremsprøyta. Kan jeg ha noen form for glasur som kakepynt i stedet, eller MÅ det være marspianroser? Og dersom jeg kan det, hva slags glasur? Pynt av Cacas-smørkremen blir vel feil oppå fløtekrem og marsipan? Eller? Er det noen som har en magisk melisglasur som blir riktig konsistens for f.eks blader og border, uten å flyte utover, og uten å være så hard at den "sprekker" og jeg får krampe i hånda? Andre pynteidéer?

__________________
2001&2005
Acsa er ikke aktiv   Svar med sitat