Vis enkelt innlegg
Gammel 09-01-07, 19:54   #28
Mandarin
godt brukt
 
Mandarin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Der
Innlegg: 8.130
Blogginnlegg: 259
Mandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de flesteMandarin er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Sukkerinnhold i pålegg ("dåne")

Opprinnelig lagt inn av Bequita, her.

Synes liksom alltid disse F&B-testene kommer litt til kort... For hva er det som er viktig med pålegg? For meg er det blant annet proteininnhold, fordi brødet selv inneholder nok karbohydrater. Det man trenger av pålegget er fett (gjerne umetter) og proteiner. Og selvfølgelig er vitamininnhold etc interessant. Først når man vet noe om også de gunstige stoffene i påleggene, kan man veie for og imot. Kanskje blåbærsyltetøyet på den måten vilel kommet mye bedre ut, fordi blåbær inneholder masse antioksidanter? Nei F&B, gi meg bedre og mer omfattende tester!


Du dette er jeg enig i.

Mandarin er ikke aktiv   Svar med sitat