Vis enkelt innlegg
Gammel 30-09-09, 23:55   #4
mrc
Bør lage seg en tittel selv
 
mrc sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Foran pc-en
Innlegg: 5.480
mrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt likt
Standard

Sv: Kjøpe velbrukt Opel til gunstig pris, eller velge en annen bil i samme prisklasse

Opprinnelig lagt inn av sjuggerpløm, her.

For 80000,- hadde jeg nok valgt noe helt annet.

Her er eksempler.

http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19229993

http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=18297739

http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=19040792

Jeg liker i utgangspunktet VW meget god, men skulle man ønske noe problemfritt bilhold ville jeg ikke kjøpt Passat før 2001 (2001-modellen fikk en større oppgradering - av synlige forskjeller ser man de oppgraderte modellene med at de er litt frisket opp i front, med bl.a. andre lykter). Fra den perioden de Passat-ene er fra, var det temmelig mye problemer.

Sett opp i mot Xsara blir Vectra en mye mer moderne bil. Citröen generelt, spesielt fra denne perioden, er vel heller ikke noe man direkte bruker å forbinde med lite problemer.

Før 01 var det også ganske få biler som ble levert med stabilitetskontroll, sidekollisjonsputer og en del annet sikkerhetsutstyr. En bil som Xsara har tre stjerner i EuroNCAP. Airbag på passasjersiden var ellers ikke standard på alle disse, men mulig de solgt i Norge hadde det.

For Passat kom 2001-modellen og nyere ut med fire stjerner hos EuroNCAP, mens modellene fra 97-01 hadde tre stjerner.

Vectra har også fire stjerner. Skal da sies at i testene blir den en klasse over Xsara, så den har gått igjennom en hardere kollisjon også (krasjer med sin egen vekt). Dette betyr at Xsara krasjet med en vekt på 1080 kg, mens Vectra 400 kilo mer. Fysikkens lover er ganske enkel på en del områder også...

For Vectra er standardutstyr sidekollisjonsputer både for kropp og hode.

mrc er ikke aktiv   Svar med sitat