Sv: Høflighet blant butikkansatte
Akkurat det med at kjøttdisken stenger før selve butikken er helt vanlig, så det hadde jeg ikke reagert på. Det er vel litt sånn de må gjøre for å lippe å ha ansatte gående lenge etter stengetid for å rydde og vaske tenker jeg.
Men at det skulle være vanskelig å få skåret opp skiver av kjøtt slik du ønsker blir litt . Da hadde jeg bytta butikk tror jeg. Man forventer normalt god service når man er i butikker, selv om jeg ikke er enig med deg i at Meny er så dyr og fin at man forventer veldig mye ekstra på servicesiden.
Jeg opplevde en gang å skulle ha fisk, og spurte pent om han ikke kunne kutte den i litt mindre biter for meg (jeg hadde ikke skarpe kniver på den tiden da jeg var student). Han sa at "Nei, det gjør de bare for de som kjøper produkter som ikke er på tilbud". Hadde det skjedd idag tror jeg at han hadde fått beholde den fisken.
__________________
Storebror 2002 - Toern 2003 - Plutt 2009 - Mikro 2012
|