Sv: Bakt potet med tilbehør?
Jeg legger dem på grovt havalt i en stor ildfast form og steker de på 200 C i litt over en time, gjerne mer, de kan liksom ikke stekes for lenge, så det er grei mat å gjøre klar i god tid.
- Skåler med revet ost (gjerne litt smakssterk, ridder, gruyere, lagret jarlsberg osv)
- Kryddersmør (lag gjerne selv av mykt smør, hvitløk, urter, salt, pepper, litt hakket chili, kjør alt i kjøkkenmaskin med kniv og legg bortover et stykke gladpack, rull smøret inn som en pølse i plasten og legg i frysen. Ta det opp når du trenger det og skjær i passe biter.
- Sprøstekt bacon, skinke, kjøttdeig med krydder, spekeskinkestrimer el.
- Mais
- Rømme
- Purre
- Salsa
- Grønn salat ved siden av.

__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|