Denne Grete Roede-oppskriften kan jeg gå god for. Soyaglasert kyllingbryst 400g kylling brystfilet 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 1/2 ss olje Råstekte grønnsaker 400 g sesongens grønnsater 6 mandelpoteter 2 båter hvitløk 2 kvister timian 1 ts salt 1 ts pepper 1 ss olje 1 lime Soyasaus 2 dl Soya-saus 1 ts sukker 1 lime Slik gjør du: Strø litt salt og pepper på kyllingbrystene, og stek dem i en middels varm panne med olje til de er gylne. Legg kyllingbrystene i en ildfast form og stek dem videre i stekeovnen på 180 grader til kjernetemperaturen er 60-62 grader. Hvil kyllingene i 5 minutter. Vask og skrell grønnsaker og poteter. Skjær grønnsakene i biter og potetene i båter. Råstek grønnsakene og potetene i olje sammen med finhakket hvitløk og timian til de er møre. Smak til med limesaft, salt og pepper. Kok opp soyasaus og sukker og la det koke noen minutter. Smak sausen til med limesaft, og avkjøl før servering. Server kyllingfiletene på hver sin seng av råstekte grønnsaker og fordel soyasaus over. Pynt med litt timian.