Vis enkelt innlegg
Gammel 19-01-07, 16:01   #5
Ginger2
Naiv og Super
 
Ginger2 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.108
Ginger2 imponerer mange og er sikkert smartGinger2 imponerer mange og er sikkert smartGinger2 imponerer mange og er sikkert smartGinger2 imponerer mange og er sikkert smartGinger2 imponerer mange og er sikkert smartGinger2 imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Mager erstatning for rømme/creme fraiche?

Opprinnelig lagt inn av Berglijot, her.

Så rart. Jeg varmer ekstra lett rømme flere ganger ukentlig og har brukt det i et halvt års tid. Aldri klumpete sauser eller annen mat med ekstra lett rømme. jeg synes til og med at den er lettere å jobb emd enn vanlig lettrømme.

Det er fettet som gjør at f.eks seterrømme er kokebestandig, jo mindre fett jo lettere skiller det seg. Både Kesam og Lettrømme er varmebestandig, dvs tåler oppvarming, men kan skille seg ved langvarig koking.

__________________
Seiler min egen sjø
Ginger2 er ikke aktiv   Svar med sitat