Vis enkelt innlegg
Gammel 21-12-09, 21:58   #3
Acsa
Audacious
 
Acsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: The immoral high ground
Innlegg: 8.242
Blogginnlegg: 237
Acsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg har en ukokt lammerull her

Den skal ikke kokes, den skal trekke. Dvs. ca. 80 grader. 1,5-2 timer, avhengig av rullens størrelse. La den avkjøles litt før du legger den i press, ellers renner kjøttsafta ut. Hvis du ikke finner pressa di legger du den mellom to fjøler med en gryte med vann oppå. Eller murstein.

__________________
2001&2005
Acsa er ikke aktiv   Svar med sitat