Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-09, 20:29   #8
Camomilla
Wooohhoooooo
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.220
Camomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt avCamomilla har mye å være stolt av
Standard

Sv: Nyttårsdessert

Opprinnelig lagt inn av Flubby, her.

Og et fantastisk pavlova-tips er å pensle bunnene med smeltet sjokolade (gjerne hvit) og avkjøle før man legger kremen på. Da trekker ikke kremen inn i bunnen og gjør den vassen så fort, også smaker det himmelsk

Mmm.. Det tipset tar jeg med meg tenker jeg, men jeg vil nok ha lys brun sjokolade.

__________________
Propellen januar 2005
Camomilla er ikke aktiv   Svar med sitat